lauantai 24. lokakuuta 2015

Viikonloppu Pohjanmaalla

Olen ollut pitkästä aikaa viikonloppuna lapsuusmaisemissa Etelä-Pohjanmaalla Alajärvellä. Mummun kanssa tultiin myöhään perjantai-iltana karjalanpaistin kanssa. Äipällä oli synttärit maanantaina, joten vietettiin synttäreitä hieman myöhässä. Lähinnä siis ihailtiin uutta hifi-astianpesukonetta. Se heijastaa pesuajan lattiaan ja sisällä on upeet siniset valot. Melkoinen ufo.


Tänään oli melko touhukas päivä. Pikkuveli lupautui "koeohjattavaksi" kuntosalille, joten lähdettiin sinne puoliltapäivin koeajamaan mun suunnittelemaa kuntosaliohjelmaa. Oli kyllä tosi opettavaista. Salin jälkeen kävin vielä vajaa puoli tuntia juoksemassa, sää oli upea ja pellolla oli kymmeniä joutsenia! Juoksun jälkeen käytiin vielä lätkimässä sulkapalloa porukalla, vähän vielä sählyä loppuun. Oli kyllä kivaa! Edellisestä pelikerrasta sulkapallomailan kanssa on aikaa varmaan monta kuukautta.



Lopuksi urkkailun jälkeen syötiin mummun kuuluisaa karjalanpaistia, kyllä kelpasi. Ruuan jälkeen saunaan ja leffaa sohvalla, huippuviikonloppu! *sydän*




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti